Ми знаходимось

вул. Академіка Янгеля, 65

Як нас знайти?

Графік роботи

Пн-Пт: 8.00-20.00

Сб: 8.00-14.00

вул. Академіка Янгеля, 65

+ 38 (068) 941-73-16

ua ru

+ 38 (068) 941-73-16

Замовити дзвінок

Замовити дзвінок

Відгуки

Вікторія Братусь

29.04.2021

Доброго дня, хочу ще подякувати дитячому лікарю стоматологу Долі В.В., дуже уважна і має підхід до діток, пролікували багато молочних зубчиків безболісно, тепер лікар стоматолог для донечки класний лікар, дуже Вам вдячні Віта Віталіївна, ви супер так тримати!!!

Вікторія Братусь

27.04.2021

Доброго дня. Випадково потрапила до клініки Діадент на лікування зубів, оскільки є не місцева жителька, і не пожалкувала. Лікувалася я у Москалюка Володмира Михайловича. Це чудова людина і професіонал своє справи. Зробив дуже красиву роботу. Весь колектив клініки працює на комфорт та зручність пацієнтів. Я бажаю всьому колективу клініки а особливо Володимиру Михайловичу процвітання, прекрасних клієнтів, чудових та творчих робіт. Так тримати!!!

Вікторія Братусь

25.04.2021

Я лікувалася в чудового лікаря Володимира Москалюк. Дуже довго вагалася розпочинати роботу чи ні. Але прислухавшись до порад лікаря все таки згодилась. І не пожалкувала. Я дуже задоволена роботою, яку зробив пан Володимир. Робота та увага всього колективу клінікуи чудова. Бажаю всьому колективу а особливо Володимиру Михайловичу процвітання, нових звершень та красивих, успішних праць. Так тримати. Ви найкращі!!!

Анна Денисюк

02.02.2021

Нещодавно відвідала стоматологічну клініку ДІАДЕНТ,дуже сподобалось. Висококваліфікований персонал, сервіс та якісна робота лікаря-стоматолога все це про клініку Діадент. Особлива подяка за професіональну роботу Тетяні Вікторвні. Я залишилась дуже задоволена, тому усім рекомендую!!!

Людмила Денисюк

01.02.2021

Хочу залишити позитивний відгук про дану клініку.Сучасне обладнання,стерильність,високий професіоналізм,уважний і приємний персонал.Рекомендую всім ДІАДЕНТ

Леся

01.02.2021

Душевно,добротно,якісно і дуже чисто-такі моі враження від «Діаденту». Лікувались всією сім’єю.Відвідали ортодонта,видаляли зуб мудрості і ставили нові коронки.Все-відмінно! Та ще й дуже приємне співвідношення «ціна-якість». Стоматологію «Діадент»- РАДЖУ!
Залишити відгук

Замовити дзвінок