Напишіть нам

Ми знаходимось

вул. Академіка Янгеля, 65

Як нас знайти?

Наші телефони

+ 38 (068) 941-73-16

+ 38 (093) 297-94-88

Графік роботи

Пн-Пт: 8.00-20.00

Сб: 8.00-14.00

вул. Академіка Янгеля, 65

+ 38 (068) 941-73-16

ua ru

+ 38 (068) 941-73-16

Замовити дзвінок

Замовити дзвінок

Металокерамічні конструкції - що це і які етапи виготовлення?

Металокерамічні конструкції – що це і які етапи виготовлення??

Металокерамічні  конструкції  довели свою довговічність і з цим пов’язане їх широке застосування в стоматологічній практиці на сьогоднішній день.

Металокерамічні  конструкції є високоестетичними, відрізняються механічною міцністю, хімічною стійкістю, біологічною інертністю та слабкою теплопровідністю.

Їх доцільно використовувати,коли ступінь руйнування зуба  (або зубного ряду) є настільки великою,що забезпечити міцність конструкції  можна лише за допомогою використання жорсткого і водночас легкого металевого  каркасу.

Тривалий термін експлуатації  металокерамічних конструкцій забезпечує  литий металевий каркас,який може бути представлений нікель-титановим або золото-платиновим сплавом. Також, для протезування на імплантатах,можуть бути використані  і чисті титанові каркаси.

Процес виготовлення металокерамічних протезів  достатньо складний і потребує чималих затрат часу,особливих спеціальних знань та навичок.

Тому пацієнтам ,на час виготовлення постійної конструкції,в стоматологічній клініці «Діадент» пропонують зафіксувати тимчасові коронки(мостоподібні протези). Це пов’язане не тільки з необхідністю  закрити  естетичний  дефект,а й з метою попередження можливих переміщень відпрепарованих зубів в сторону їх антагоністів.

Сам процес виготовлення  металокерамічної коронки (металокерамічного мостоподібного протезу) виглядає так: технологія литва металів дозволяє точно відтворити рел’єф опорних зубів у вигляді металевого каркасу, на який зубний технік наносить один за одним слої керамічної маси.

Спочатку, світлонепроникний шар – опаковий (щоб заглушити сірий колір металевого каркасу), а потім – прозорі шари, для відтворення природного кольору та блиску зубів.

Після цього,нанесена кераміка проходить обжиг  та глазурування.

Замовити дзвінок